IPX-logens netværkstræf 1996

I weekenden den 12.-13. oktober 1996, afholdte IPX-logen et 24-timers netværkstræf i Holstebro. Ca. 25 computere blev forbundet i et stort netværk, og der afholdtes konkurrencer i Duke Nuke'm 3D og Command & Conquer for hold.

Vinderen af Duke Nuke'm blev Gert "Tin-Tin Killer" Nielsen fra "Team Bizzarre".

Command & Conquer konkurrencen for hold blev vundet af Birger Kjærullf og Brian Ploug Hansen fra "Team Pansernæven".

Derudover blev der dystet i diverse spil, deriblandt Quake fra IDsoft som var helt suveræn til netværksspil, idet vi med en patch kaldet "Team Fortress", kunne kæmpe 4 teams ad gangen med 4 spillere på hvert team, altså ialt 16 spillere på en gang!!!!! Ved hjælp af "texture" funktionen kunne man kende forskel på hinanden, et team havde Duke Nuke´m texture, nogen var skeletter, andre løb rundt i jakkesæt og slips. Våbnene var også anderledes, især "Sniper"-riflen var populær, med den var ét skud nok til at dræbe en hvilken som helst fjende. Som man siger "One shot - one kill".

.

Det skal siges, at selvom 16 spillere var i fuld gang med Quake, kunne der derudover køres andre spil samt overføres filer samtidig, uden at det gav problemer. Netværket gik dog ned, da fire computere på én gang forsøgte at overføre filer med Fastlynx.

.

Der blev dystet indædt og med stor koncentration. Herover til venstre ses team "IPX-logen" i de indledende runder af Command & Conquer duellerne. Selvom de var favoritter kom de dog ikke længere end de indledende runder. Trist men sandt. Herover til højre ses Frank "He-Took-My-Beer" Wium-Andersen fra "The Covert Team", som kom temmeligt langt i Command & Conquer duellerne, selvom hans makker spillede netværk for første gang. En spiller, som kunne have vundet Command & Conquer, hvis vi havde haft tid til at dyste mand mod mand. Undskyld team-sammensætningen Frank!!!.

.

Til venstre ses "Biksen" bemandet af Jette Borg som blev flittigt besøgt. Altså "Biksen"!!!. Der blev solgt alt, lige fra tyggegummi og toast, til Matrox Mystique grafikkort og netværkstilbehør. Jette tog sig også af aftensmad og morgenmad, som blev bragt ude fra byen. Mange tak til Jette for hendes indsats samt overbærenhed med de trætte deltagere. Til højre siddende, ses Karsten Mundsavl Hindkær som var "Biksens" største tilhænger. Om det var Jette der gjorde det, eller det var det faktum, at han præsterede at konsumere 6 skinketoasts og en stor pizza-slice (billedet) inden hans aftensmad bestående en McDonaldsmenu, vides til dato ikke. Alt i alt var dette et vellykket arrangement, som vi vil forsøge at gentage i foråret/sommeren 1997. Vi regner med at holde Holstebro-mesterskaber i måske Duke, Quake, Command & Conquer eller måske Red Alert. Vi vil meget gerne høre din mening om dette forestående arrangement, kontakt venligst arrangør og SysOp Ole Kragballe på nedenstående adresse.

IPX-logen - v/Ole Kragballe

E-mail: [email protected]